LOF festival 2019: LOF voor de leraar

Wij vinden dat alle leraren LOF verdienen voor het fantastische werk dat zij doen om het onderwijs beter te maken.

Daarom zetten we jou als pionierende leraar graag in het zonnetje tijdens het LOF-festival. Het festival vindt plaats op woensdag 18 september in de Reehorst in Ede. Ontmoet er andere vernieuwers in het onderwijs, neem deel aan inspirerende workshops en krijg de LOF die je verdient!

Zorg dat je deze dag niet mist en meld je snel aan via het aanmeldformulier.*

Wat kun je verwachten?
Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwers, met inspirerende workshops zoals Gamen met je klas, interessante lezingen van bijvoorbeeld Per-Ivar Kloen over Maker education: een idee is niet genoeg! en een meesterlijk optreden van Meesters met dromen – Vincit qui se vincit, bekend van hun succesvolle marathon over onderwijs. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vele ontmoetingen en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere pionierende leraren. Dompel je onder in een ongedwongen festivalsfeer en laat je verrassen door alles wat we voor jou in petto hebben.

Neem een collega mee
Om zoveel mogelijk mensen te inspireren, vragen we je deze mail door te sturen naar je collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij om het onderwijs te vernieuwen. Stuur deze mail door, zodat zij zich kunnen aanmelden voor het LOF-festival.

Praktische informatie
Wanneer? Woensdag 18 september
Hoe laat? 09.30 – 16.00 uur met na afloop een borrel
Waar? Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Aanmelden? Meld je aan via het inschrijfformulier

We kijken er naar uit jou (en je collega) op woensdag 18 september te ontvangen!